Grillad pizza

Allteftersom färden fortsatte så tyckte vi att det lät spännande att ta sig upp på höjderna ovanför Husqvarna för att insupa lite utsikter. Vi letade och hittade någon liten väg som verkade leda oss åt rätt håll. Uppåt och uppåt. Sen neråt och neråt. Vi hade kört åt fel håll. Det var bara att vända och prova igen.

Vi hittade så småningom upp och fick avnjuta lite vackra vyer. Jag förevigade dom dock inte. Varför kan jag inte svara på. Förmodligen för att vi rullade hela tiden. Vi stannade aldrig till för att njuta för hungern hade börja göra sig påmind. Vi bestämde oss för att försöka hitta något i Jönköping. Ett litet ställe med uteservering så att Ciara skulle slippa sitta i bilen var planen.

Vi bestämde oss att åka genom centrala Husqvarna till Jönköping, och precis när vi ska åka ut ur Husqvarna ser vi stället med stort S. En pizzeria/grill med en liten uteservering. Dock ser vi den för sent varför det blir lite kaos. Som tur är så kommer det omedelbart en rondell. Bara att köra runt ett varv så är vi tillbaka tänkte vi. Matilda rattar säkert i ytterfil, varpå vi aldrig får en möjlighet att byta fil för att runda rondellen. Lite lätt panik verkar uppstå eftersom skylten rakt fram pekar på E4:an mot Jönköping. Till höger finns en OKQ8-mack som Matilda tycker sig se en infart till i rådande förvirring. Hon girar höger... och vips så är vi tillbaka på nämnda E4:a... mot STOCKHOLM!

Som tur är så är det inte våldsamt långt till avfarten mot Husqvarna så vi bestämmer oss för att göra ett nytt försök med rutten genom centrum till vår hägrande pizzeria. Vi kör nästan över en kvinna och hennes dotter på vägen, men äntligen är vi framme. Vi kör in. Vi parkerar och...



Detta är vad vi möts av... Fanskapet är STÄNGT tills vidare p g a renovering! ¤##"(#¤¤!!!! Allt detta extra besvär helt utan anledning. Ingen hann se det första varvet. Dörren var ju öppen och allt...

Det blev till slut en pizza och kebabrulle i Jönköping.

Man kan inte påstå att våra road trips är händelselösa direkt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0