Helg

Det är fredag idag. I ärlighetens namn så har inte det betytt särskilt mycket för mig på ett tag. Just den här helgen blir dock lite extra rolig trots allt. För det första så har det utlovats i det närmaste sommarvärme under lördagen, och eftersom Johan kommer ner från Stockholm så tänkte vi passa på att grilla lite och bara njuta. Helgens huvudpunkt och anledningen till Johans besök är ju då matchen i Svenska cupen mellan IFK Norrköping och AIK. Det ska bli oerhört kul att dels få se AIK, och dels att få inspektera den nya parken lite extra. Ska bli spännande att se hur konstgräset beter sig.

Inför besök så är det ju någon slags tradition att städa. Denna gång är inget undantag. Alice vaknade kl 05:00 pip i morse och sa att nu är det morgon, vilket inte direkt genererade några tacksamhetsböner till högre makter, framför allt inte om man betänker att jag lyckades somna först efter kl 3 i natt och utöver det var vaken 04:25. Hursom så var mitt enda sätt att hålla mig vaken att sätta igång att städa. Tur var väl det. Det fanns MASSOR att göra. Galet egentligen. Men det blir väl lätt så efter influensor, lunginflammationer och brutna revben.

Junior då? Hon gjorde det egentligen enda rätta. Hon tackade för sig i soffan framför TV:n för ett bra tag sen. Börjar väl så smått bli dags att försöka få lite liv i henne. Kanske föreslå något att äta.


Otroligt usel kvalitet på bilden... men, men...


För övrigt så lever gnagarfisk nummer två efter sitt debacle med stenraset i tanken. Det tackar vi för.

Tack tack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0