Teckningar

Några teckningar som Alice helt själv har ritat på datorn. Jag kanske är färgad i egenskap av förälder, men jag tycker ändå att det är lite framåt att klara av färgbyten och grejer vid 3 års ålder. Den första kommer jag inte ihåg riktigt vad den föreställer, men den andra ska vara två personer och den nedersta en katt.


Posering

Alice har fått lite kläder av Jennifer. En del av dessa premiärbars idag och vad kunde vara bättre än en liten photo session som start på dagen.


Johan


Vyer från Skansen


Alice rider


Beende babian?


Lemurer


Jobbigt med semester


Ytterselö kyrka


Filosofera

Här sitter hon och filosoferar över livet på en brygga med farmor. Det verkar onekligen vara en intensiv diskussion.


Bad i Mälaren


Bus
Myggbett?


Nällsta


Björnlunda kyrka


Dockteater

Här leks det intensivt med dockor. Prinsar och prinsessor avlöser varandra i omklädningsrummet. Det brukar nämligen alltid sluta med att alla är nakna av någon anledning. Men roligt är det!
Oooooh, en sjöhäst!


Fotografering

En av presenterna var en kamera. Inte vilken kamera som helst, utan en prinsesskamera! Att den dessutom visar en ny prinsessa varje gång man tar en bild gör ju inte saken sämre. Det måste dock utforskas riktigt...Titta in i kameran och smila då!Titta, du blev Snövit! Prova du.Flina då!Nu ska vi se. Det blev Askungen. Vilken kamera!Snääääälla

Här öppnas det presenter som hon har fått av Jennifer. Exakt hur konversationen löpte här vet man inte, men det ser ju onekligen ut som att någon försöker få lite uppmärksamhet för ovanlighetens skull...


Söderbärke Kyrka


Schyrriga rå!

Jag lovar att jag ska vara snäll och göra precis som ni säger. Kan jag inte få göra det eeeeeeeeeeeen gång i alla fall?


Definitionen av intelligens

Ooooh, titta! Ett koppel!Hehe, kolla vad man kan göra med det!Aj som F**! Va i H****E! Förb****** j***a skitkoppel!


Huligansvin?

Ojojoj. Vilken kille. Vilken attityd. Och se vad han gör! Han ristar in något coolt på väggen, i tradition med vad man verkar göra när man sitter under taket på rastaplätten.Frågan är väl dock vad han skriver. Låt oss kika lite närmare...Jag vet inte jag. Jag tror att han fejkar. Det verkar som att han står där och ristar in DIF, samtidigt som det dinglar ett AIK-nyckelband i hans hand. Är han dum? Försöker han gillra en fälla åt Djurgårn? Kan det vara så att han har hjärntvättats av någon ond backslickbrat som irrat in sig på scoutlägret under semestern?

Frågorna är många och svaren få.

Det enda vi med säkerhet kan säga är...

Rastahyttan

En liten bildserie tagna vid Rastahyttan. En liten rastplats i närheten av Smedjebacken. Jag vet inte. Jag är nog fortfarande lite besviken att ganjadoften inte låg tät över nejden, och den vita fasaden hade lätt kunnat vara lite mer färgglad. Låt säga kanske, röd, gul och grön? För övrigt så verkar det blåsa en aning från vänster på några bilder. Måste vara en usel fotograf!
Bjässe

Jag tycker att hon ser så stor och mäktig ut p åden här bilden. Visserligen är hon rätt stor... och lite hårdhänt... och så, men inte riktigt som den här bilden antyder. I min egen lilla värld så känns det så, och den vet vi ju kan ha en annan syn än övriga världen...


Kopparbo

Vi kan väl ta oss en funderare och tillsammans komma överens om att det i Dalarna INTE råder någon som helst brist på vacker natur!

Högdalen

Bland det mer upphetsande som inträffade under de få dagarna i Stockholm var väl att jag åkte till Högdalen och handlade på Vivo Matdax, eller vad det kan tänkas heta nuförtiden.Tänker jag efter så spelar det verkligen ingen roll vad affären heter... eftersom jag var på ICA Supermarket. Jag börjar nog bli gammal. Tur att man har hälsan och utseendet kvar i alla fall.

Nattvy igen

Veckan har inte riktigt varit som jag hade tänkt mig den. Åkte upp till Stockholm några dagar för att fotografera lite. Det blev feberyra och sängliggande hemma hos mamma istället. Till slut var jag bara tvungen att ta kort på något och eftersom jag ändå var vaken när solen var på väg upp så löste sig den biten ganska naturligt.Hur det än är så KAN man inte klaga på utsikten...

Borgs kyrka
En stor jävla katt...

Ciara är verkligen en underbar hund, men ibland undrar man om hon inte har en liten identitetskris. Hon har ganska ofta ett kattbeteende, och här är det väl ingen tvekan om vad hon försöker efterlikna...Uppspelt någon? Kan jag erbjuda damen en näsduk?

Fält

Ibland har man tråkigt, och vad kan då vara bättre än att ta en liten biltur, träna lite hund och ta lite bilder? Detta ska föreställa ett fält nere vid Brukshundklubben i stan. Lite cool ändå.


Svensk sommar

Visst är det härligt med ett sakta fallande sommarregn efter en periods hetta. Nu är det ju bara det att det sakta fallande har övergått i frenetiskt sköljande och hettan, ja, den kommer man snart inte ihåg längre.

För att ta sig in över vår egna lilla anlagda sjö behövs numera en kanot. Jag undrar om vi ska förtöja den vid brevlådan till en annan dag? Det låter klokt.


Klubba

I finland så köpte vi en påse med Muminklubbor. Egentligen bara fruktklubbor, samtlia formade som hjärtan, och med ett omslag med en muminfigur. Denna smakade visst jordgubb... eller smultron... eller något annat rött.Vill du smaka?Nehej, då suger jag vidare själv då...


VovveDet är inte helt lätt att få till skärpan på en jycke som aldrig kan sitta still, men det är väldigt lockande att göra ett försök i alla fall...

SemesterDet har varit lite tyst här på senare tid. Det beror på att vi har varit iväg till Finland en vecka. Klicka på Finland 2009 för att komma till en sida med en massa bilder från den resan. Kände att det var enklare att göra så än att lassa upp en miljon bilder här.

RSS 2.0