Några julbilder


GrannsämjeförbättrareAlla vet vi ju att det är vinter i vårt land just nu. Det har kommit snö. Mycket snö. Det har krävts lite skottning både här och där vilket vi har huggit tag i lite till mans. Allt gott så långt.

MEN...

Exakt hur tänker man när man löser sin skottning som på bilden? Man kommer ut. Man inser att det är snö utanför sitt garage. En mängd snö som för övrigt inte ens var i behov av skottning. Det säger jag av erfarenhet eftersom vi har garaget två hack bort.

Det är små saker som den här som skulle kunna få mig helt galen. Så sjukt onödigt, respektlöst och total frånvaro av tankeverksamhet. Sen att man bor vägg i vägg med personen man skänker snöhögen till gör ju saken bara ännu mer intressant.

Kanske tur att grannen som fick snöhögspresenten ska flytta...

Sällsynt ögonblick


Det här är en syn man inte ser ofta. Min prinsessdyrkande lilla älskling på en fyrhjuling, som hon dessutom klättrat upp på helt på eget bevåg. Plötsligt så satt hon bara där. Surrealistiskt.

Julbord

Några få bilder av mindre bra kvalitet tagna när vi åt julbord på Rejmyre Gästgiveri. Det fanns en del att välja på och betyget får bli klart godkänt!

SovrumSåhär ser det numera ut på vår sovrumsvägg.


En dag hos svärföräldrarna


Äntligen snö!


Lucia


RSS 2.0