Olika stadier av kurragömmaSvärmor

Vad kan man säga? Det känns ju onekligen väldigt skönt att man är "ingift" i en helt normal familj...


Hos farmor
Tomtetest

Så var det då dags att testa lite tomteklänning inför stundande jul. Det är ju inte så långt kvar ändå. Det blir nog bra det där.


AIK-hunden

Är det verkligen så att jag tvingar på min omgivning mina lagsympatier? Nja... jag TROR att hon skulle välja just denna halsduk även om hin själv fick välja. Som modemedveten tjej så måste ju se hur bra den matchar henne?


Aska

Detta är underbara lilla Bounders Super Glide, eller Aska som hon kommer att få heta när hon flyttar hem till oss!


Nya vänner
Fäktning

Det finns mycket kul att göra på en leksaksaffär om man har barnasinnet i behåll. Varför inte gå en fäktningsmatch med gummisvärd. Alice börjar med en skeptisk min, men kommer snart igång. Publiken verkar också uppskatta spektaklet. Låt mig gissa att deras föräldrar inte hänger sig riktigt lika mycket åt leksakerna...


Ritgrej


PerukerDagens klädsel


Dame Edna


En kväll på IKEA
Lite närbilder


SimhallenDet visade sig vara förbaskat trevligt i Finspångs simhall. Det fanns en hel del att underhålla sig med. Allt från vattenrutschkanor till strömmar och bubbelpool. Alice var väldigt tuff och gick därifrån med ett antal kunskaper rikare.

Under dagen fixade hon följande:

- Flyta helt på egen hand med hjälp av ett par armpuffar
- Simma helt på egen hand på djupt vatten med flytanordning
- Hoppa ner i bassängen från bassängtrappan
- Doppa huvudet under vattnet
- Åka med mig och Matilda i de STORA vattenrutschkanorna

Rutschkanorna gick utanpå själva simhallen och in igen. Hur kul som helst. Vi provade också att åka nerför den gula på en "gummiflotte", men det var en dålig idé. Det blev en oerhörd fart och både jag och Alice flög av den i första svängen då vi slog runt. Men det var ingen fara p åtaket. Jag hade full koll på henne. Dock tyckte hon att det var lite läskigt. Det förstår jag. Det blev en riktig vurpa.

Summa sumarum så var det dock en riktigt härlig upplevelse för oss alla och det kommer definitivt att göras om!

Upp och ner

Det är alltid kul att hänga lite på pappa. Åt vilket håll huvudet hänger spelar egentligen ingen roll.


Hoppboll

För två veckor sen varken kunde eller vågade hon sitta på hoppbollen. Nu är det som den mest självklara saken i världen. Det händer mycket nu i den fysiska utvecklingen. Underbart.


Detektiv

Det verkar finnas en fascination för förstoringsglas hos henne. Finns mycket spännande man kan göra med dom. Kanske ett julklappstips?


Psycho doll

Det är och kommer alltid att vara något läskigt över dockor...


Kan det vara bus på G?


Hiphop

Hon ser nästan lite ut som en hiphopare i sin snea toppluva och pösiga jeans. Hur tuff som helst och lååångt från standardprinsessklänningen. Det gillar vi!


RSS 2.0